Заклали вибухівку: російські військові підтвердили, що в Оленівській трагедії винна рф

В СБУ опублікували перехоплення розмови окупантів

Сьогодні світ вчергове здригнувся від жорстокості росіян, коли побачив, що залишилось від СІЗО в окупованій Оленівці, де перебували військовополонені українці.

За оцінками, там  загинуло понад 50 українських полонених військових, ще 75 зазнали поранень.

Як би рашисти не намагались видати те, що трапилось, за атаку ЗСУ, їхня версія сиплеться, куди не глянь.

Про те, що рф винна у трагедії, свідчить і одна з розмов окупантів, перехоплена СБУ.

 - Они сами у*бали казармы, там было 200 человек. Переселили на промзону, там типа казармы сделали. Вчера началось ночью где-то часов в 11 работать «Град» там под забором прямо. Первые 10 ракет – взрыв. Вторые 10 – взрыв. Три взрыва пошло.

 

Окна не повылетали нигде, характерного прилета снаряда или свиста не было. Но происходило очень много взрывов. Ну, в общем, это все подстроено специально… — розповів один з окупантів під час телефонної розмови.

Розмова підтверджує, що рашисти розмістили свої установки «Град» біля колонії і почали стріляти. Жодних обстрілів у відповідь не спостерігалось – це підтверджують самі «днрівці».

Судячи з наявних у мережі відео, та й самі рашисти про це говорять, вікна в окремих приміщеннях колонії повністю вціліли - це свідчить про те, що епіцентр вибуху був всередині знищеної будівлі: стіни «погасили» вибухові хвилі, чим «вберегли» сусідні приміщення. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень