Цієї ночі росіяни вбили частину полонених бійців «Азову» (ФОТО/ВІДЕО 18+)

«Азов» оголошує полювання на усіх причетних до масового вбивства полонених в Оленівці

Російське міноборони стверджує, що в СІЗО в окупованій Оленівці загинули 53 українські полонені військовослужбовці, а ще 75 зазнали поранень.

Спочатку назвали число 40 людей, але потім поставлений рф ватажок донецького угруповання Денис Пушилін уточнив, що загиблих більше. Так званий «заступник міністра інформації ДНР» Данило Безсонов заявив, що постраждали 130 людей.

Кадри з Оленівки

Окупанти звинувачують українські війська — нібито полонені загинули унаслідок удару HIMARS і назвали це провокацією з боку ЗСУ

У рф та підконтрольних їм територіях України часто лунають заяви про страту українських бійців. Крім того, у мережі з’являлось багато відео катувань та знущань з полонених військових і цивільних. 

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко наголосив, що лінія фронту не дозволяє завдати удару по Оленівці українськими військовими.

Чергова російська брехня.

 

Поки немає точної інформації, але лінія фронту не дозволяє нанести артудар по Оленівці нічим… З огляду на свідчення полонених і звільнених з фільтраційної тюрми в Оленівці про тортури та страти росіян наших українців, після вчорашнього відео про тортури та вбивство українського полоненого, це може бути лише одне чергове знищення доказів військових злочинів.

 

Нелюдяності в росіян на це вистачить, написав радник мера.

Радник голови Офіс президента Михайло Подоляк наголосив, що окупанти самі визнають катування полонених.

— Російські пропагандисти із захватом показали, як група російських нелюдів нівечила українського полоненого.

 

Все, що треба розуміти світу: росія — країна людожерів, які насолоджуються тортурами та вбивствами.

 

Але туман війни не допоможе уникнути кари російським катам. Всіх ідентифікуємо. Кожного дістанемо, — написав Подоляк.

Перший командир «Азову» Андрій Білецький заявив, що російське командування свідомо вбило частину полонених азовців. Їх перевели в окрему будівлю. Оголошено полювання на причетних.

Також окупанти зняли людоїдський фільм про «Азовсталь».

– Від імені Азовських підрозділів – оголошено полювання на кожного причетного до масового вбивства. Понесе відповідальність кожен.

Перший командир «Азову» Андрій Білецький

Офіційна реакція Генштабу ЗСУ на обстріл Оленівки:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав світ визнати росію державою-терористом після обстрілу російськими силами колонії в окупованій Оленівці, де вони утримували українських військовополонених.

СБУ перехопила телефонні розмови, в яких окупанти підтверджують, що саме російські війська винні у трагедії в оленівській колонії.

Відповідно до розмов бойовиків, росіяни могли розмістити у її приміщенні вибухівку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень