Заховав тіло у підвалі: справа про жорстоке вбивство 21-річної Юлії Сокаль нарешті дійшла до суду (ФОТО)

Досудове розслідування завершено

Досудове розслідування стосовно 27-річного жителя Здолбунова, якому інкримінують умисне вбивство 21-річної Юлії Сокаль, завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду. Про це повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку грудня 2020 року чоловік за місцем свого проживання у Здолбунові умисно вдарив ножем в спину 21-річну рівнянку, з якою він раніше перебував у близьких стосунках.

 

Крім того, він наніс дівчині численні удари тупими предметами по голові, тулубу, руках та ногах.

 

Внаслідок отриманих травм потерпіла померла на місці події, а зловмисник зв’язав та заховав тіло у підвальному приміщенні, де його 6 січня цього року знайшли правоохоронці.

Обвинувачений раніше вже судимий за незаконне зберігання наркотичних засобів. Він переховувався від слідства, але в результаті проведених комплексних оперативних та розшукових заходів за кілька днів його таки затримали в одній із багатоповерхівок Здолбунова.

Наразі чоловік перебуває під вартою. Зі слідством він не співпрацював та жодних показів не надав. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років в’язниці.

Усе за темою:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень