Загарбники добряче перелякалися: в центрі окупованого Мелітополя пролунав вибух (ФОТО)

Робота партизанів?

Фото - РІА Мелітополь
Фото - РІА Мелітополь

В центрі захопленого російськими окупантами Мелітополя (Запорізька область), прогримів потужний вибух. За неперевіреними даними, постраждалих троє, одна з них - племінниця псевдогубернатора Запорізької області. 

Загарбники добряче перелякалися - увімкнули сирени, загородили площу та нагнали військової техніки.

Вибух пролунав приблизно о 7:50. За попередніми даними, вибухнуло в районі, де розташована багатоповерхівка Євгена Балицького, псевдогубернатора Запорізької області.

- Не виключено, що спрацювали диверсанти, - йдеться у повідомленні РІА Мелітополь.

Центральну площу огородили - саме там розташована так звана «військово-цивільна адміністрація». Вибух добряче налякав загарбників. Вони увімкнули сирени та зганяють техніку. 

Повідомляють, що поранення отримали дві жінки та молодий чоловік. Є неперевірена інформація, що одна з постраждалих - племінниця фейкового губернатора Євгена Балицького.

Російські гвардійці, поліція, військові вивчають якийсь пакет на тротуарі. Про це повідомляє місцеве видання РІА Мелітополь.

Партизанський рух у Мелітополі функціонує з перших днів війни. Спочатку люди виходили на мітинги проти окупаційної влади, але рашисти тероризували патріотів, викрадали людей.

Потім це переросло у партизанський рух.

- Партизанський рух буде й надалі, але детально про це не варто говорити, бо люди на окупованих територіях перебувають у небезпеці. Після будь-якого випадку окупанти повністю перекривають весь район, забирають цілими сім'ями, щоби знайти, хто це зробив. Але люди все одно роблять все для того, щоби земля в орків горіла під ногами, - розповідав раніше мер міста Іван Федоров.

Тож є підстави вважати, що і цей випадок - робота українських партизанів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень