Московити змушують українців безплатно працювати на полях

Так вони борються з порушниками

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області російські загарбники примусово відправляють українців на безплатні роботи.

Приводом для цього окупанти використовують порушення «законів». Нині відомо про чотири подібні випадки.

За водіння у нетверезому стані передбачено 120 годин громадсько-корисних робіт. Те, де саме проходитимуть роботи, визначатиме місцева влада. Жителі окупованої Якимівки вже встигли попрацювати на московитів на прополюванні полів.

Також окупанти створюють реєстри порушників і серед працівників органів влади. Це може стати  виправданням для того, щоб забирати майно українців на непідконтрольній території.

У такий спосіб в окупантів з'явиться безплатна робоча сила, а в російських новинах – маса сюжетів про високі досягнення у боротьбі з порушниками на «звільнених» територіях.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень