Забудовник у Рівному презентував житло принципово нового рівня (ФОТО)

Будівництво обох проєктів уже почалося

Цими днями Devercity Group у Рівному презентували житлові комплекси «Sky Hall» та  «Amber Park» для колег-ріелторів. В гості до забудовників завітали понад 50 фахівців з нерухомості.

Devercity Group – нова компанія на ринку нерухомості в місті. Наразі забудовник представляє два нових об’єкти, будівництво яких вже розпочалось.

Перший житловий комплекс бізнес-класу «Sky Hall». Розташований на вулиці Бандери, в пішохідному доступі до адміністративних, торговельних  та ділових об’єктів Рівного. «Sky Hall» стане новим орієнтиром на мапі міста з самобутньою розвинутою інфраструктурою:

  • великі комерційні площі
  • торговельний зал
  • офісні приміщення типу «open space».

Це перший у Рівному будинок, який матиме 18 поверхів. Його мешканці матимуть закритий двір та цілодобовий відеонагляд за територією, дитячий майданчик та підземний дворівневий паркінг.

Інший комплекс - житло комфорт-класу «Amber Park». Йдеться про п’ять десятиповерхових будинків в затишному районі міста.

Поруч школа, сквер та гіпермаркет. Це буде цілком територія сімейного типу, з усіма необхідними вигодами:

  • закритий двір
  • дитячий майданчик
  • спортивний майданчик
  • місця для відпочинку
  • паркінг.

Яскравий фасад будинку буде окрасою мікрорайону.

Людина, її бажання і потреби є визначальними при проєктуванні наших будівель та інфраструктури. Досконале місто існує. Це простір,  де у тебе є комфортне житло, де зручно діставатися до роботи, є місця для відпочинку, де безпечно і затишно. Ми віримо в таке місто і створюємо його тут і зараз, - зауважив директор «Devercity Group» Андрій Бондаренко.

Рієлтори запрошені на зустріч запевняють, що «Sky Hall» і «Amber Park»  відповідають очікуванням сучасного покупця і попит на таке житло буде тільки зростати.

* - на правах реклами

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень