Забудовник у Рівному презентував житло принципово нового рівня (ФОТО)

Будівництво обох проєктів уже почалося

Цими днями Devercity Group у Рівному презентували житлові комплекси «Sky Hall» та  «Amber Park» для колег-ріелторів. В гості до забудовників завітали понад 50 фахівців з нерухомості.

Devercity Group – нова компанія на ринку нерухомості в місті. Наразі забудовник представляє два нових об’єкти, будівництво яких вже розпочалось.

Перший житловий комплекс бізнес-класу «Sky Hall». Розташований на вулиці Бандери, в пішохідному доступі до адміністративних, торговельних  та ділових об’єктів Рівного. «Sky Hall» стане новим орієнтиром на мапі міста з самобутньою розвинутою інфраструктурою:

  • великі комерційні площі
  • торговельний зал
  • офісні приміщення типу «open space».

Це перший у Рівному будинок, який матиме 18 поверхів. Його мешканці матимуть закритий двір та цілодобовий відеонагляд за територією, дитячий майданчик та підземний дворівневий паркінг.

Інший комплекс - житло комфорт-класу «Amber Park». Йдеться про п’ять десятиповерхових будинків в затишному районі міста.

Поруч школа, сквер та гіпермаркет. Це буде цілком територія сімейного типу, з усіма необхідними вигодами:

  • закритий двір
  • дитячий майданчик
  • спортивний майданчик
  • місця для відпочинку
  • паркінг.

Яскравий фасад будинку буде окрасою мікрорайону.

Людина, її бажання і потреби є визначальними при проєктуванні наших будівель та інфраструктури. Досконале місто існує. Це простір,  де у тебе є комфортне житло, де зручно діставатися до роботи, є місця для відпочинку, де безпечно і затишно. Ми віримо в таке місто і створюємо його тут і зараз, - зауважив директор «Devercity Group» Андрій Бондаренко.

Рієлтори запрошені на зустріч запевняють, що «Sky Hall» і «Amber Park»  відповідають очікуванням сучасного покупця і попит на таке житло буде тільки зростати.

* - на правах реклами

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень