Забудете про хвороби й шкідників: що потрібно зробити відразу після збирання врожаю?

Ця обробка забезпечить багатий урожай у подальшому

Осіннє удобрювання ґрунту не тільки позбавить землю від хвороботворних мікроорганізмів і відлякає шкідників, а й покращить її якість, що своєю чергою сприятиме багатому врожаю в майбутньому.

Після збирання врожаю фахівці радять обробляти город спеціальним добривом, щоб знищити бактерії, включаючи грибкові. Про це пише ukr.media.

Чим обробити город після збирання врожаю?

Ключовий інгредієнт – закваска, сироватка чи кефір (досить 1 літра). До одного з цих продуктів додайте 1 столову ложку кориці, попередньо розчинену у склянці теплої води. Цей компонент забезпечить рослини поживними речовинами, вітамінами та амінокислотами. Також додайте 1 столову ложку меленої куркуми.

Як обробляти ґрунт?

Розчиніть 1 столову ложку концентрованого розчину у 10 літрах води. Отриманої кількості вистачить на добрива 1 квадратного метра землі на вашій ділянці.

Джерело: Телеграф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень