Гальмує розвиток інших рослин: на яких грядках негайно потрібно позбутися кропу?

Запам'ятайте ці прості правила та врожай подвоїться

При посадці рослин на грядках треба розуміти, що деякі рослини поводяться як паразити: відбирають вологу, залучають шкідників, заражають хворобами здорові культури або створюють тінь для них.

Що стосується кропу, то він належить до такого виду рослин, оскільки залишає в ґрунті речовини, які гальмують зростання інших культур.

 

Де не можна висаджувати кріп?

Варто відмовитися від спільної посадки кропу з морквою, томатами, пастернаком та кінзою. Небажано висаджувати кріп разом із селерою. В цьому випадку не вдасться зібрати добрий урожай.

З якими рослинами може рости кріп?

Допустиме поєднання з картоплею, горохом та салатом. Нормально за такого сусідства почуватиметься й малина.

Крім цього, можлива спільна посадка кропу з капустою, цибулею, буряком та ріпою. Тут ароматна пряність захистить посадки від деяких шкідників, покращить стан плодів. Рекомендується із зеленню також висаджувати огірки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень