Заборона УПЦ МП: депутатка розказала, чим її шантажували перед голосуванням

Парламентарка назвала такі погрози нісенітницями

Колаж: ТСН

Напередодні розгляду у Верховній Раді законопроєкту № 8371 про заборону УПЦ МП народні депутати отримали погрози про те, що вони нібито втратять американську візу, якщо підтримають закон про заборону Московської церкви.

Про це повідомила членкиня української делегації та голова тимчасової спецкомісії Верховної Ради з питань моніторингу отримання та використання західного озброєння, народна депутатка Олександра Устінова.

Парламентарка назвала такі погрози нісенітницями.

В тебе заберуть американську візу!

 

Це один з головних меседжів, які розказують нашим депутатам в Верховній Раді, щоб не голосували закон по Масковську церкву.

 

Американці проти! Вони скажуть, що це релігійне гоніння, «ви забороняєте церкву» бла бла бла. І у тебе, «гнобителя», заберуть візу.

 

Це міф, який зараз розганяють через депутатів (мені реально вони дзвонять і питають чи в них заберуть візу).

 

Масічки – вас намахують ніхто ніколи нічого не забере, – наголосила нардепка.

Устінова переконує, що сенатори США підтримують заборону Московської церкви

Устінова додала, що була в Вашингтоні два тижні тому, обійшла 16 сенаторів і всі вони підтримують голосування за заборону Московської церкви. 

Джерело: ГЛАВКОМ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень