За жовтень патрульні у Рівному назбирали майже півмільйона гривень штрафів

На сьогодні з них сплачено уже 69% від загальної суми

За жовтень патрульні Рівного виписали штрафів на загальну суму 428844 гривні, з яких вже сплачено 297169 гривень, що становить 69%.

Загалом у жовтні патрульні задокументували 1801 факт адміністративних правопорушень, серед яких 1539 порушень у сфері дорожнього руху.

Серед найбільш поширених порушень ПДР є порушення правил зупинки, стоянки, правил користування попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку, проїзду перехресть та порушення правил обгону.

За минулий місяць інспектори виявили та оформили 110 випадків керування напідпитку, 283 випадків керування без відповідних документів, оформили 92 ДТП.

До того ж, протягом жовтня рівненські патрульні склали 41 протокол за дрібне хуліганство, 11 - за вчинення насильства в сім’ї, 213 - за розпивання пива та алкогольних напоїв у заборонених законом місцях та 115 протоколів за злісну непокору законній вимозі поліцейського. 8 матеріалів інспектори склали за хибний виклик спецслужб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень