За скільки у Рівному можна придбати ретро-автомобіль? (ФОТО)

Згідно з канонами FIVA – Міжнародної федерації старовинних автомобілів, історичний автомобіль не може бути "молодшим" за 30 років

Ось такий кабріолет 1970 року випуску від ЗАЗу можна придбати за 500 у.о. Продавець вказує, що авто - на ходу.

"Горбатого" "Запорожця" 1966 року випуску продають у Костополі за 300 у.о.  Авто - без двигуна, без КПП, потребує зварювання та шпаклівки.

Ексклюзивний Москвич-408 1965 року випуску продають за 1000 у.о. Продавець вказує, що таких автівок було випущено обмежену кількість у чорному кольорі. В СРСР такі не продавались, до наших днів "живих" екземплярів майже не залишилося.

Щодо технічного стану, продавець зазначає, що 3 роки тому автівка була на ходу, двигун - у відмінному стані, торпеда - в поганому стані.

Ретро-автомобіль Vauxhall Victor FB 1964 року випуску продають за 10 000 у.о. Технічно повністю справний, зазначає продавець. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: авторетро
Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень