Авто з Німеччини можна замовити тепер собі у Рівному (ФОТО)

І придбати у Німеччині з гарантією

Поява на ринку підприємства AUTO-Deutschland одразу викликала резонанс.

Що за німецькі авто? Чому вони кращі за ті, що стоять на базарі? У чому вигода?

По-перше, вигода в тому, що це авто саме з Німеччини. І навіть, якщо воно вже було у вжитку, то користувалися ним – німці. А значить, користувалися – акуратно.

Купуючи з допомогою AUTO-Deutschland, ви гарантовано отримуєте якісне та доглянуте авто.

 

Крім того, вам забезпечується німецький юридичний супровід, відповідні гарантії і можливість підібрати собі авто ще перебуваючи тут, в Україні.

Так пояснив нам найочевидніші переваги Роман Демченко – регіональний менеджер AUTO-Deutschland у Рівному:

- Це сервіс, який у першу чергу розрахований на тих, хто хоче купити автомобіль для себе. Надійне авто – нове чи з пробігом. У цьому і є головна перевага: ви приходите до нас на Гетьмана Мазепи (Бізнес-центр «Ранг»), викладаєте свої побажання, а ми підбираємо вам авто.

- Це дорого коштує?

- Ні, самі пошуки та підбір авто під ваші побажання не є дорогими. Ми на все пропонуємо дуже прийнятний рівень цін. Безперечно, укладаємо угоду, але все це відбувається достатньо оперативно: упродовж кількох днів після першого візиту ми вже повідомляємо клієнтам про те, що авто, яке вони хотіли, знайдено. Можна прийти і переглянути варіанти.

- Це тільки німецькі марки автомобілів?

- Ні, зовсім ні. Хоча всі ми чули про якість саме німецьких авто, але в цьому випадку йдеться про автомобілі будь-яких виробників. Головне, що їх можна придбати в Німеччині. Повторюся: всі авто – доглянуті і в хорошому стані. Навіть ті, що були у використанні.

- Але можна придбати й нові?

- Безперечно, вибір нових автомобілів теж дуже широкий.

- До речі, на сайті у вас згадується і про мікроавтобуси, і про автомобілі після аварії…

- Ви маєте рацію – ми йдемо від побажань та потреб клієнтів, бо можемо знайти будь-яке авто у Німеччині. Наші партнери – німці. Вони мають вихід на спеціалізовані автосалони і працюють дуже чітко. Покупцю гарантують максимально швидке та надійне проходження усіх юридичних процедур у Німеччині. Практично, впродовж дня.

- За автомобілем треба поїхати до Німеччини?

- Так, у цьому головна вигода для покупця, і головна ідея цього сервісу: у Рівному ви підбираєте собі авто, а далі вирушаєте за ним до Німеччини. Їдете, знаючи, що в Німеччині вас уже чекає ваш автомобіль і люди, які вам в усьому допоможуть: зустрінуть, якщо треба, поселять у готелі, забезпечать переклад, відвезуть до обраного автомобіля. Перед покупкою - тест-драйв та обов'язковий огляд. Далі оформлення документів, необхідних для розмитнення, і все – авто ваше: можете спокійно їхати до України.

- По автобану можна буде вже проїхатися і з вітерцем.

- Це правда, по німецькому автобану ви зможете промчати зі швидкістю, якою тільки забажаєте. Причому вже на своєму новому автомобілі!

- Гаразд, тоді давайте вже озвучимо ваші координати

- Прошу: 407-400 – дуже простий номер телефону. Наш офіс розміщений у бізнес-центрі «Ранг». Це вул. Гетьмана Мазепи, 4А – неподалік від Народного Дому та Симона Петлюри. Також ми маємо невеличкий сайт, але рівнянам найкраще просто набрати 407-400: ми завжди на зв’язку. До зустрічі!

Бізнес-центр "Ранг" -- червоний, зліва. Перехрестя з вул. С. Петлюри -- справа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень