У Рівному просять облаштувати парковку біля Пагорбу Слави

Звернулися з цим до влади міста

Передбачити місце для автостоянки на вулиці Костромській біля Пагорбу Слави у петиції просить рівнянка Анна Мизальчук. Зокрема, вона хоче бачити її на ділянці площею 3 гектари, яку міськрада збиралася здати в оренду з торгів для будівництва та обслуговування спортивно-розважального комплексу. 

Анна Мизальчук написала:

Прохання облаштувати місце для платної автопарковки (з охороною, освітленням і т.д.) на частці цієї ділянки.

 

Мешканці прилеглих будинків зіткнулись з проблемою нестачі паркувальних місць та відсутністі достатньої кількості платних та безоплатних автостоянок. Це сприяє руйнуванню дитячих майданчиків та газонів, перешкоджає озелененню спальних районів міста.

 

Враховуючи, що на прибудинковій території не виділено достатньої кількості місць для паркування авто, яка обумовлена державними будівельними нормами, прошу передбачити автостоянку в розмірі 0,8 м.кв. на людину.

Ця петиція набрала поки лише п'ять підписів з 300 необхідних для того, щоб її розглянула влада. Збір підписів під петицією триватиме до 20 травня. 

Підписати петицію можна тут. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень