Секретар міськради Рівного – тепер зі службовим «Фольксвагеном»

Закріпити авто за ним розпорядився міський голова

Так виглядає авто марки "Фольксваген пасат"

Це «Фольксваген пасат», на якому секретаря міськради Сергія Паладійчука вже возить водій Василь Сидорчук. Сергій Паладійчук пояснив, що цей автомобіль старий і взятий в оренду, щоправда, у кого саме він орендований - не розповів. А досі йому доводилося на роботі користуватися власним автомобілем і їздити самому за кермом.

Говорить Сергій Паладійчук:

Два з половиною роки я не мав службового автомобіля, користувався власним. Зараз подивився, що мені потрібен службовий автомобіль, тому що я втрачаю пильність на дорозі. Були ситуації, коли ледь не втрапив у ДТП, коли по телефону розмовляв і їхав на авто. Тому я все це зважив і вирішив, що набагато буде правильніше, щоб у мене був службовий автомобіль і людина мене могла возити на заходи і т.д.

За словами Сергія Паладійчука, всі його попередники на посаді мали службове авто. Але, коли секретарем міськради був Олексій Муляренко, то за два місяці до звільнення з посади передав його міському управлінню праці та соцзахисту.  

До речі, своїм розпорядженням міський голова Володимир Хомко дозволив Сергію Паладійчуку за день по місту наїжджати до 120 км.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень