За неналежний стан доріг чиновники отримали приписи

Минулої доби на дорогах Рівненщини трапилося понад два десятка ДТП

За наслідками учорашнього дня патрульні видали 5 приписів на відповідальних осіб, а це працівники міськШЕУ та обласної Служби автомобільних доріг, щодо усунення недоліків, - повідомила прес-секретар патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко. З її слів, цей процес триває:

 

- Патрульні склали 2 постанови за порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць та інших дорожніх споруд, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху при виникненні небезпечних умов, або неприйняття своєчасних заходів до відновлення безпечних умов для руху.

Три протоколи за порушення, що спричинили створення аварійної обстановки або пошкодження транспортних засобів чи іншого майна. Крім того, видано 5 приписів щодо усунення недоліків. Іще в процесі дві постанови і три приписи будуть складені патрульними сьогодні.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень