За нанесення смертельних травм Кузнецьовський суд засудив трьох мешканців Вараша

Інцидент стався у квітні 2014-го

У Вараші засудили трьох зловмисників, які нанесли смертельні травми чоловіку у квітні 2014-го. Вирок їм виніс Кузнєцовський міський суд. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області:

Підсудні не визнавали вину, заперечували свою причетність до спричинення тілесних ушкоджень місцевому жителю, від яких настала його смерть. Однак, у ході досудового розслідування встановлено, що у квітні 2014 року зловмисники у ході словесного конфлікту, яка переросла у бійку, умисно завдали 29-річному жителю Вараша не менше 15 ударів ногами та скляними пляшками по голові та інших життєво важливих частинах тіла.

Потерпілий зміг сам дійти додому, але від отриманих численних травм йому стало гірше і він помер.

Тривалий час обвинувачені перебували у розшуку, оскільки одразу після скоєного виїхали за кордон на заробітки. Правоохоронні органи їх розшукали та затримали. 

Двом обвинуваченим за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, «дали» по 8 років позбавлення волі.  Ще одному підсудному суд призначив за вчинення хуліганських дій покарання у виді 2 років позбавлення волі та застосував Закон України «Про амністію», на підставі якого звільнив від відбування покарання.

Також за рішенням суду засуджені мають сплатити матеріальну і моральну шкоду потерпілим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень