Мешканець Костополя отримав 14 років за ґратами за вбивство

Чоловіку 29 років

Торік у березні 29-ти та 49-річні костопільчани навідались у гості до 43-річного місцевого жителя. Вечеря не обійшлася без алкоголю. Через деякий час між гостями виникла спочатку суперечка, а потім штовханина, під час якої наймолодший схопив кухонний ніж та вдарив ним 49-річного знайомого. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

Господар будинку одразу викликав швидку медичну допомогу, та лікарям не вдалося врятувати чоловіка. Відповідно до результатів судово-медичної експертизи, смерть настала унаслідок ножового поранення грудної клітки з ушкодженням легені, що спричинило масивну крововтрату.

На судовому засіданні обвинувачений свою вину визнавав частково та запевняв, що захищався. Обставиною, що обтяжує покарання судом, визнано вчинення злочину у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, чоловік притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки, нанесення тілесних ушкоджень та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. За місцем проживання характеризується негативно та неодноразово притягався до адміністративної відповідальності.

Тому враховуючи всі обставини, суд визнав винним костопільчанина у вчиненні умисного вбивства та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 14 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень