За місяць Рівне отримало майже 7 мільйонів гривень податку

Таку суму сплатили платники єдиного податку у січні

У січні 2016 року платники єдиного податку, що перебувають на обліку в ДПІ у м. Рівному, сплатили до місцевої скарбниці 6,9 міьйонів гривень єдиного податку, що на 1,5 мільйони гривень більше надходжень за січень 2015 року.

За словами заступника начальника ДПІ у м.Рівному Валентина Германа, основну частину надходжень сплатили фізичні осіби – підприємці, що працюють на спрощеній системі оподаткування: у січні поточного року ними сплачено 5,3 мільйони гривень єдиного податку. Юридичні особи за перший місяць року сплатили 1,6 мільйони гривень цього податку.

Нагадаємо, 1 січня 2016 року набрав чинності Закон України від 24 грудня 2015 року №909-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році», яким змінено умови перебування суб'єктів господарювання на спрощеній системі оподаткування та ставки єдиного податку.

Зокрема, для платників єдиного податку першої та другої групи критерії перебування на спрощеній системі не змінилися, як і річний обсяг доходу, - 300 тис. і 1,5 млн грн відповідно. А щодо платників єдиного податку – третьої групи, то для них обмежено річний обсяг доходу до 5 млн грн, і ставку податку підвищили – з 2% до 3% з ПДВ і з 4% до  5% без ПДВ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень