За кращий малюнок на антикорупційну тему дають планшет

На Рівненщині розпочався дитячий конкурс «Боремося з корупцією»

На Рівненщині сьогодні стартував Конкурс дитячого малюнку «Боремося з корупцією» від громадської ініціативи «Антикорупційна платформа Рівненщини».

Участь у ньому можуть взяти діти від 9 до 12 років. Малюнки, виконані у будь-якій техніці та будь-якими матеріалами через місяць оцінить журі, до складу якого увійдуть представники Антикорупційної платформи та запрошені особи.

Переможців нагородять цінними подарунками: за 1 місце – планшетом, 2 місце – телефоном, 3 місце - моноподом (пристрій для фільмування селфі-фото, так звана селфі-палка).

Роботи для конкурсу приймають до 23 березня 2016 включно (24:00) на е-пошту у відсканованому (саме сканер, фотокопії не приймаються) вигляді platforma.rivne@gmail.com або за адресою: Для конкурсу «Антикорупційна платформа Рівненщини», вул. Кавказька 5, 3 поверх, м. Рівне, 30028. На роботах обов'язково треба вказати ім'я та прізвище учасника та контактний телефон.

Докладніше з умовами конкурсу можна ознайомитися на сторінці Антикорупційна платформа Рівненщини або за телефоном 0362-40-97-62.

ПОЛОЖЕННЯ конкурсу малюнків антикорупційної тематики"Боремося з корупцією!"1.Загальні положення:1.1. Конкурс малюнкі...

Опубліковано Антикорупційна платформа Рівненщини 22 лютого 2016 р.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень