За хороші фото в Рівному видають бурштин

Вірніше кубок, інкрустований камінням бурштину

Адже саме авторська скульптура Леоніда Гринбокого, оздоблена бурштином, під назвою «Муза фотографа» стала призом для переможця 5 Кубку Рівного з фотомистецтва «Я люблю своє місто,  я люблю свій край!».

Вручення нагород кращим фотографам України та світу відбулося сьогодні, 25 серпня та присвячене не лише святкуванню Дня Незалежності, а й «ювілею» появи фотографії – а саме 190 років.

Переможницею конкурсу цього разу стала одеситка Наталія Карпенко. Розповідає, що творчий шлях почала з перегляду професійних фотознімків в інтернеті. Пізніше вирішила спробувати сама. Перемогла її робота під назвою «Катюша», створена в жанрі портрету. Однак, фото Наталії Карпенко мають певну особливості. Далі про неї сама авторка:

Моя особливість в тому, що я фотографую на мобільний. Єдина відмінність мобільного від моєї фотокамери – це різниця всього в три пікселі. Я половину фотоапаратом знімаю, половину – мобільним. Звісно, мобільний мені подобається більше, тому що він маленький, він як продовження моєї руки

Цього разу Кубок Рівного з фотомистецтва розширив свою географію – на ньому представлені роботи окрім українських, майстрів ще з 13 країн світу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень