За «карантинні» 8 тисяч гривень можуть засудити до 3 років

Такий вирок ухвалили щодо жителя Хмельниччини

У Хмельницькій області 71-річного чоловіка засудили до 3 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 1 рік за те, що він незаконно подав заявку на «карантину» виплату від держави у 8 тисяч гривень та отримав ці кошти.

У вироці Нетішинського суду зазначається, що обвинувачений у період карантину і внесення його населеного пункту до «червоної зони» працював і отримував зарплату у повному обсязі, тому не мав права претендувати на матеріальну допомогу.

Чоловік на підставі поданої електронної заяви на банківський рахунок незаконно отримав 8 тисяч гривень з Державного бюджету, через що і постав перед судом.

Громадянин визнав свою провину, розкаявся та уклав угоду із прокурорами.

Нагадаємо, право на грошову компенсацію від держави у розмірі 8 тисяч гривень мали ті підприємці та працівники, діяльність яких постраждала через запровадження в регіоні суворих карантинних обмежень «червоної зони».

В Україні вже завершили виплати «карантинної» допомоги. У Мінсоцполітики відзвітували, що загальна сума виплат склала майже 3 мільярди гривень.

Джерело : ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень