За гроші писала фіктивні діагнози: лікарці МСЕК на Рівненщині оголосили підозру 

Вона входила до злочинного угрупування, яке викрили минулого тижня

Працівниці МСЕК на Рівненщини оголосили про підозру.  Жінка входила до злочинної групи з 29 осіб, яких нещодавно викрили у Рівному

Коли до неї скеровували пацієнтів на проходження МСЕК, вона готувала  фіктивні висновки про непридатність «хворих» до військової служби, начеб-то через важкі хвороби серця або нервової системи, - повідомляють в СБУ Рівненської області. 

За даними видання Українська Правда - затримана лікарка - 46 - річна Ірина Голосинюк, у МСЕК вона працювала неврологом. 

Нагадаємо, за рішенням РНБО в Україні ліквідують обласні МСЕКи до кінця цього року, а МОЗ має напрацювати нову систему щодо визначення придатності людини до військової служби. 

До слова, перевірка встановлених діагнозів, які дають право не служити тримає й у Рівному. Фахівці мають перевірити справи осіб від 18 до 60 років, які отримали такий діагноз з початку повномасштабного вторгнення.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень