Труситимуть усіх: В одній з областей вдались до жорстких заходів щодо військовозобов’язаних

Проведуть перевірку

Військовозобов’язаним, які нещодавно отримали позитивні для себе висновки МСЕК, варто непокоїтися. Звісно ж, якщо вони отримали лікарський висновок злочинним шляхом. Йдеться, бо військовозобов’язаних Волині. Там планують перевірити ухвалені рішення МСЕК та ВЛК, повідомив начальник ОВА Юрій Погуляйко.

Причиною ревізії є корупційний скандалу на Хмельниччині. Де в очільниці МСЕК виявили вдома понад 6 млн доларів.

 

 

Окрім цього її підозрюють незаконному збагаченні у більших об’ємах. У неї виявили елітну нерухомість та значну «фінансову подушку».

За його словами Юрій Погуляйко, в області є 10 медико-соціальних експертних комісій, висновки яких можуть перевірити.

- Корупційний випадок з МСЕК в одній з областей сколихнув всю країну. Цинізм та зухвалість ситуації просто вражає.

 

 

Саме тому від сьогодні на Волині посилюємо роботу для недопущення корупції, особливо в установах, які безпосередньо впливають на мобілізацію — сказав Погуляйко.

Перевіркою займатимуться правоохоронці. Якщо виявлять факт злочину чи необґрунтованого висновку, військовозобов’язаний муситиме пройти комісію повторно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень