За ціною апельсина: в Італії розпродають будинки по 3 євро

Жити в Італії за копійки можливо

Італійське село Самбука-ді-Сицилія, розташоване за майже 500 кілометрів від Риму, вдруге увійшло в історію. Все завдяки фантастичному розпродажу нерухомості.

У 2019 році у Самбука-ді-Сицилія будинки почали розпродавати по 1 євро.

Тоді економіка Італії отримала 20 мільйонів євро. Нерухомість тоді купували не лише італійці, але й люди зі США та Близького Сходу.

Тепер у Самбука-ді-Сицилія оголосили про новий розпродаж

Тепер будинки у старій частині селища розпродають по 3 євро. Варто зауважити, що це – стартова ціна. Тому, вочевидь, реальна вартість буде насправді більшою.

Будівлі, виставлені на продаж, – ще «структурно такі ж міцні, як і ті, що були продані за попередніми схемами». Вони були покинутими ще з 1969 року. Тоді місцевість сколихнув землетрус.

Відомо, що цього разу будинки належать місцевій владі. Саме тому продаж буде легшим. Варто зауважити, що придбати можна помешкання до 80 метрів квадратних.

Мова про квартири з двома або трьома спальнями. До слова, деякі будинки мають декілька поверхів, а деякі – навіть тераси.

 

Джерело: 24 Канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень