З жовтня умови надання субсидій стали ще простішими

Постановою Кабміну від 23 вересня цього року № 752 скасовано необхідність обов’язкового оформлення особових рахунків на оплату комунальних послуг на особу, що звертається. Відтепер субсидія призначатиметься одній із зареєстрованих у житлі осіб, незалежно від того, чи відкрито на неї особовий рахунок.

Орендарям житла субсидія призначатиметься без необхідності відкриття на них особових рахунків – лише на підставі договору оренди. Надано можливість призначати субсидію сім’ям, що мешкають окремо у будинку, розділеному на дві половини, у разі, якщо такі родини сплачують за послуги на різні особові рахунки.

Врегульовано питання призначення субсидії дитячим будинкам сімейного типу і прийомним сім’ям. Так, житлова субсидія може бути розрахована, виходячи з кількості дітей, які фактично проживають у будинку, з урахуванням незареєстрованих дітей на підставі рішення місцевої комісії та акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства.

Визначено також, що при призначенні субсидії доходи учасників АТО та плата за роботу у виборчій комісії не враховуватиметься.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень