З вогняної пастки у полі врятували випадкову жертву (ФОТО)

Таке трапляється нечасто

Повідомлення про порятунок їжачка з’явилося на офіційній сторінці ДСНС Миколаївщини. Рятувальники закликали українців не спалювати сміття та сухостій і подумати, якщо не про бідолашних тварин, які гинуть у вогні, то принаймні про здоров’я власних дітей:

Про них (тварин – ред.) не думаєте, то хоч дбайте про своє здоров'я та подумайте, чим будуть дихати ваші діти, коли дим з такої пожежі накриває пів села..?

Цій тваринці пощастило більше, ніж деяким його родичам...

Цьому їжачку пощастило, втім щодня (особливо в осінній період) в українських селах люди спалюють чимало стерні та іншої сухої рослинності.

Іноді такі підпали переростають у неконтрольовані загорання і тоді список жертв вогню можуть поповнити і люди.

Так, на початку вересня мешканка Рівненщини впала у багаття та отримала страшні опіки. Літня жінка спалювала сміття на власній присадибній ділянці і мало не згоріла заживо.

Нагадаємо, що за самовільне спалювання відходів (у т.ч. й сухої рослинності) передбачена адміністративна відповідальність: штраф у розмірі від 340 до 1360 грн для громадян та від 850 до 1700 грн для посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності.

Врятований їжачок

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень