Бабуся впала у вогнище на Рівненщині

Та отримала страшні опіки

На Острожчині літня жінка через спалювання сміття на присадибній ділянці потрапила до опікового відділення обласної лікарні. Про це пише прес-служба ДСНС Рівненщини.

Сьогодні в лікарні повідомили рятувальникам, що до опікового відділення потрапила 70-річна жителька села Вельбівне, Острозького району.

1 вересня вона під час спалювання сміття у власному господарстві впала у полум’я, , внаслідок чого отримала опіки нижніх кінцівок І-ІІ ступенів (50% поверхні тіла), - пише прес-служба ДСНС.

Пожежників не викликали.

Рятувальники закликають мешканців Рівненщини не спалювати сміття та суху траву на власних присадибних ділянках та відритих територіях, поблизу населених пунктів, автомобільних доріг, автозаправних станцій, трансформаторних підстанцій, ліній електропередач, газових магістралей.

Такі незаконні спалювання тягнуть за собою адміністративну, а у деяких важких випадках і кримінальну відповідальність.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4


Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень