З температурою не впускали: скільки дітей пропустили ЗНО з української мови

На Рівненщині

Фото ілюстративне

Сьогодні в Україні відбулося ЗНО з української мови та літератури. Воно є обов’язковим для всіх абітурієнтів, які цьогоріч збираються вступати до українських вишів.

На Рівненщині складати ЗНО повинні були майже 14 тис. осіб (зареєструвалися 13 734 людини). До пунктів тестування не прийшли 4 642 учасники. Про це Радіо Трек повідомив завідувач кабінету ЗНО Рівненського обласного інституту післядипломної освіти Ігор Опольський:

Це понад третина учасників. Не з’явилися більше 33% осіб, які зареєструвалися для проходження ЗНО.

 

Скоріше всього, на пункти тестування прийшли лише ті, хто дійсно збирається вступати до вишу цього року.

Додамо, що не допустили до складання іспиту на Рівненщині трьох учасників з підвищеною температурою тіла. Ігор Опольський каже, що вони зможуть прийти на додаткову сесію. В Україні ж загалом через виявлення ознак гострих респіраторних захворювань не допустили до здачі ЗНО 52 людини.

До слова, Рівненщина опинилася на ДРУГОМУ МІСЦІ в антирейтингу областей за показником неявки. Ще більший відсоток учасників не прийшли до пунктів тестування лише у Чернівецькій області, де пропустили іспит 38,17% зареєстрованих учасників (на Рівненщині - 33,8%).

В області сьогодні працювали 55 пунктів тестування, 18 з яких – у Рівному.

Нагадаємо, що на ЗНО з математики не з’явилися 20% зареєстрованих учасників. Такий показник був не лише на Рівненщині, а й по всій Україні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень