На Рівненщині на ЗНО з математики не з’явилися майже 20% учасників (ФОТО)

Це перше тестування основної сесії

Один із українських пунктів тестування. Фото "Громадського"

Понад тисяча учасників ЗНО із математики сьогодні не з’явилися на іспит.

Це майже 20% від кількості зареєстрованих, розповів Радіо Трек завідувач кабінету ЗНО Рівненського обласного інституту післядипломної освіти Ігор Опольський:

Зареєструвалися у нашій області на ЗНО з математики 5 757 осіб. Не прийшли до пунктів тестування 1128. Тобто, неявка складає 19,59%.

 

Частково це пов’язано зі скасуванням ДПА у формі зовнішнього незалежного цього року. Думаю, що на іспит з української мови та літератури неявка, мабуть, буде іще більшою.

Учасники ЗНО з математики розходяться по завершенню іспиту. Знімок зроблений біля НВК №2 "Школа-Ліцей" м.Рівне

Для розміщення такої кількості людей в області підготували 22 пункти тестування, половина з яких – у Рівному. Інші розташовані у Вараші, Сарнах, Дубні, Березному та Дубровиці. Під час тестування в аудиторії перебувало щонайбільше 15 учасників і по два інструктори.

Для довезення учасників ЗНО до пунктів тестування залучили близько 200 автобусів. 

Наразі інформації щодо виникнення позаштатних ситуацій чи виявлення хворих на пунктах тестування немає, зауважив Ігор Опольський.

Нагадаємо, що учасники ЗНО проходять температурний скринінг - осіб із кашлем, нежитем чи температурою понад 37,5°C до тестування не допускають.

Результати сьогоднішнього оцінювання будуть відомі до 17 липня. Наступне тестування з української мови і літератури відбудеться вже 30 червня. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень