З січня відвідувати кінотеатри у Рівному стало затратніше

1-го січня закінчився п’ятирічний пільговий період для українських кінотеатрів

Впродовж цього часу вони не платили 20 % ПДВ з трансляції іноземних фільмів українською мовою. Зміна умов оподаткування не оминула і рівненські кінотеатри. Між тим, хоч ціни на квитки мали зрости на 20 %, наразі ж їх здорожчання відбулось приблизно на 10 %. Розповідає менеджер з маркетингу кінотеатру «Мультиплекс» Вікторія Власюк:

– В нас уже виросли ціни з першого січня. Якщо раніше в кіно можна було сходити за 30-35 гривень, то тепер тарифна сітка діє 40-45 гривень. Максимальна 60 гривень в залежнсоті від сеансу. Дистриб'ютор фільму сам вже ставить ціни і вимоги досить високі.

Також Вікторія Власюк зазначила, що оподаткування не торкнеться фільмів українського виробництва. Між тим, в Міністерстві фінансів повідомили, що через п’ятирічний пільговий період держава щороку втрачала понад 45 мільйонів гривень, тому зростання цін на квитки в місцевих кінотеатрах не слід вважати примхою їх власників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень