Відбір у поліцію Рівного завершено

В останньому етапі взяли участь уп'ятеро менше осіб

Завершився останній етап відбору кандидатів у патрульну поліцію Рівного. Упродовж чотирьох днів минулого тижня майже тисяча осіб пройшла співбесіду. На завершальному етапі відбору на одне місце патрульного поліцейського претендує всього п’ять осіб, а от на початку відбору конкурс був уп’ятеро більший, говорить прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

- Упродовж чотирьох днів минулого тижня 959 кандидатів у патрульну поліцію Рівного проходили співбесіду. Якщо за кількістю зареєстрованих анкет на одне місце патрульного поліцейського претендувало 25 осіб, то на останньому його етапі — п’ятеро. Нагадаємо, що вулиці Рівного навесні цьогоріч патрулюватимуть 200 поліцейських.

Наразі результати співбесіди обробляються. Тим, хто її пройшов, запрошення на навчання надсилатиметься електронною поштою та повідомлятиметься у телефонному режимі.

Додамо, що 80 претендентів із 1039 запрошених на четвертий етап конкурсного відбору не з’явилися, а отже - втратили можливість змагатися за роботу у патрульній поліції Рівного.

Зауважимо також, що поки результати співбесід не повідомляють, адже рішення про прийматимуть у Києві. Тих, хто пройде співбесіду, найближчим часом чекають навчання та іспити. І вже навесні вулиці Рівного патрулюватимуть 200 поліцейських.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень