З обласного бюджету можуть дати грошей на проекти в ОТГ на Рівненщині

Однак потрібно перемогти інших конкурсантів

На Рівненщині оголосили конкурс проектів розвитку територіальних громад. Згідно з його умовами, з обласного бюджету готові виділяти від ста до двохсот тисяч гривень на розвиток ОТГ за умови, що громада теж співфінансуватиме проект. Окрім цього, у Рівненській ОДА підсумували результати конкурсу і за минулий рік. Так, у 2018 році вдалося реалізувати 19 проектів, розповідає заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

У 18-му році на реалізацію 19 проектів спрямували 2 млн грн з обласного бюджету. За весь період дії цього конкурсу 114 проектів вдалося реалізувати і власний внесок громад становив близько 9 млн грн.

Серед 19 проектів, які реалізували торік: туристична та спортивна інфраструктура в громадах, ремонти мостів. Навіть встановлення станції знезалізнення та доочищення питної води в Городищенській ЗОШ на Березнівщині. Ігор Тимошенко зазначив, що конкурс навчив громади розробляти подібні проекти і вигравати різноманітні гранти. Проектів на конкурс, за словами чиновника, щоразу подають усе більше. Цього року заявки на від громад приймають до кінця березня. На їх реалізацію виділили 2 мільйони гривень. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень