На Рівненщині стартували засідання районних Рад регіонального розвитку

Їх організували вже в трьох районах

У Володимирецькому, Корецькому та Сарненському районах підбили підсумки важливих ініціатив у регіонах за останні кілька років, а також визначили напрямки розвитку територій до 2021 року.

Засідання рад у районах проводилися  за участю заступників голови ОДА Ігоря Тимошенка і Світлани Богатирчук-Кривко.

За словами Ігоря Тимошенка, районні Ради - це продовження засідання обласної Ради регіонального розвитку:

Кожен регіон повинен розробити таку собі «дорожню карту». Це конкретний план дій, що мають бути направлені на вирішення проблем, підвищення економіки, що в цілому має позитивно вплинути на життя людей. У документі має бути чітко прописано, на що витрачатимуться гроші місцевих бюджетів у наступні три роки. Обов’язковою умовою його впровадження має бути обговорення з громадськістю на рівні району.

Усі складові планів повинні бути спрямовані на поліпшення якісних, медичних, соціальних послуг, розвиток підприємництва та створення умов для інвесторів.

При цьому, стратегічні проекти, які будуть враховувати державні пріоритети, матимуть шанси на підтримку з Держфонду регіонального розвитку.

Нагадаємо, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко доручив упродовж двох місяців підготувати стратегічний План розвитку області на 2019-2021 роки. Упродовж найближчого часу обговорення мають пройти на рівні районів, міст та громад. Інформацію узагальнять на рівні області, а після цього - визначать стратегічні напрямки на найближчі три роки.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень