З’явилися шахраї: для звільненого з полону Діанова перестали збирати кошти

Про це повідомила сестра Михайла

Альона Лаврушко, сестра звільненого з полону бійця 36-ї окремої бригади морської піхоти Михайла Діанова повідомила, що припиняє збір коштів на лікування брата.

Причина - цинічне шахрайство.

Невідомі, намагаючись нажитися, розповсюдили фейкові банківські рахунки.

Альона також показала скриншоти фальшивих сторінок, де збирали гроші нібито на лікування та відновлення Михайла.

Ми ПРИПИНЯЄМО збір коштів на будь-які рахунки, тому що з’являються фейкові сторінки, які хочуть нажитись на цьому. Ось вони. Ці банківські рахунки – шахрайські! Зверніть увагу! Розповсюдьте це повідомлення! Ще раз – це ШАХРАЇ!, – написала Лаврушко.

21 вересня морпіха ЗСУ й оборонця «Азовсталі» Михайла Діанова разом з 214-ма іншими полоненими звільнили з російського полону.

Діанов – один із героїв болючого фоторепортажу з «Азовсталі» Дмитра «Ореста» Козацього. Вже тоді на світлинах можна було побачити, що Михайло отримав поранення руки.

В окупованому Маріуполі військовий не мав належної медичної допомоги. В полоні у росіян його стан ще більше погіршився. За словами його сестри, апарат з руки Михайла окупанти витягали без наркозу іржавими плоскогубцями.

Зараз Діанов у Київському військовому госпіталі чекає на проведення операції на руці - у ній не вистачає 4 сантиметрів кістки.

Джерело: Українська правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень