Обіцяють багато грошей і випитують дані: рівнянка поскаржилась на аферистів

Нова схема шахрайства?

В редакцію написала наша читачка пані Олена.

Жінка розповіла, що їй дзвонили ймовірні аферисти.

Невідомий, що назвався Дмитром, оперуючи її даними, просив її підтвердити реєстрацію на сайті, яку вона не проходила  і активно випитував, чи залишилась жінка за своїм місцем проживання. 

- Переконує у тому, що я зареєструвалась на сайті Щасливий дім і потрібно підтвердити мої дані. Називає моє ім’я та прізвище, перепитує у якому місті проживаю на даний момент, чи все ще проживаю у місті, чи не виїхали як переселенці, - пише пані Олена.

На запитання, що за сайт і що за реєстрація, кажуть: «Щасливий дім, програма лояльності». Але більше жодних відповідей жінка не отримала: 

- Що за програма лояльності - відповіді не надають, жодних подробиць. Кажу, що ніде не реєструвалась. Наполягає: ви реєструвались, але про це не пам’ятаєте. Потрібне ваше підтвердження реєстрації. Кажу, мені не потрібна ніяка реєстрація, видаляйте мої дані, я не підтверджую. Відповідь: ми не можемо видалити, ви самі реєструвались. 

Жінка вважає, що спілкувалась з аферистами, адже на жодне запитання щодо компанії і програми додзвонювач їй відповіді не дав:

- Це може бути спроба отримати підтвердження чогось по смс, яке би мені відправили, або ще щось незаконно зареєстроване на моє ім’я. Або взагалі, може, вичисляють хто не проживає у квартирах. 

Ми намагалися додзвонитися на номер, з якого представник цієї організації дзвонив нашій читачці, але результат - «поза зоною».

У організації «Щасливий дім» є сайт, на якому великий банер обіцяє людям, що зареєструються, 256 тисяч гривень. На сайті «класичний» лічильник безкоштовної реєстрації, що перезапускається з оновленням сторінки. 

Скриншот з сайту
Скриншот з сайту

А в мережі нескладно знайти відео, в назві яких є «Щасливий дім» і «лохотрон»

Радіо Трек надіслав запит в поліцію, щоб дізнатися, чи були ще скарги від рівнян на цю організацію.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень