Бійці «Азова» та іноземні військові вийшли з полону (ФОТО)

Офіційно точну кількість бійців, що повертаються додому, ще не озвучили  

Обмін полоненими відбувся у Чернігівській області. 

З російського полону звільнили 10 іноземних військових, що служили в лавах Збройних сил України. Зокрема в Україну повернулися ті, кого суд так званої ДНР «засудив» до смертної кари. 

З полону повернули п'ятьох британців, двох американців, хорвата, марокканця і громадянина Швеції.

Британський політик Роберт Джерік заявив, що серед звільнених знаходиться Ейден Аслін. Його взяли в полон на початку 2022 року, а потім засуджений до смертної кари судом у так званій ДНР.

З полону вийшов 39-річний громадянин США Олександра Друке і 27-річний Енді Гейна. Вони потрапили в полон у червні під час бойових дій на сході України.

Міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде підтвердила, що серед звільнених був громадянин Швеції, захоплений в порту Маріуполя, якому за законами «ДНР» погрожував смертний вирок.

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко написав у Telegram, що звільнений з полону глава патрульної поліції Маріуполя Михайло Вершинін.

Хороші новини на ніч. Поки йде обмін, про все не можна. Але, щонайменше, глава патрульної поліції Михайло Вершинін звільнений з полону. Героїчний гарнізон Маріуполя потроху повертається додому, - йдеться в повідомленні.

Водночас боєць «Азова» Максим Жорін підтвердив обмін полоненими. За його словами, додому повернулася частина «азовців». Серед них і дівчина з позивним «Пташка».

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень