З’явилися нові деталі про смерть Ніни Матвієнко (ФОТО/ВІДЕО)

Про це розповіла її колега

Співачка Наталія Могилевська висловила родині Ніни Матвієнко співчуття з приводу смерті народної артистки. Про це вона написала на своїй сторінці в Інстаграмі.

У дописі Наталія Могилевська зауважила, що ще раніше запідозрила проблеми зі здоров’ям у Ніни Матвієнко. Каже, навіть запропонувала дати контакти лікаря, але та відмовилася.

Нагадаємо, співачка Ніна Матвієнко померла напередодні за кілька днів до свого 76 дня народження. Про її смерть повідомила донька Тоня Матвієнко. Та причини смерті матері не розголошує.

Про це ми писали тут:

Померла ЛЕГЕНДА: Не стало артистки Ніни Матвієнко

У Ніни Матвієнко була сторінка в Інстаграмі, де вона ділилася з прихильниками своїм життям. Останній допис співачка зробила 9 тижнів тому. На фото видно, що вона їде у потязі. Цю світлину Ніна Матвієнко прокоментувала так:

Сама рання дорога — дає силу!

 

Їдемо підтримати наших Захисників! 

Наразі у соцмережах поширюють багато коментарів щодо прихильності Ніни Матвієнко до росії, але зі сторінки співачки складається інше, протилежне, враження.

Вона активно допомагала нашим захисникам, долучала до закупівель автомобілів на фронт і їздила особисто їх підтримувати. 

Раніше Ніна Матвієнко зізналася у коханні до Головнокомандувача Валерія Залужного і він їй публічно відповів:

Наразі багато представників шоу-бізнесу України висловлюють співчуття з приводу смерті Ніни Матвієнко:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень