Скільки загиблих і постраждалих в Ізраїлі та Секторі Гази

Вранці 7 жовтня по центральних та південних районах Ізраїлю було завдано масованого ракетного удару зі сторони сектору Газа

Getty Images

ХАМАС масовано атакував Ізраїль ракетами та вдерся на його територію. ЦАХАЛ вже почав контртерористичну операцію. Внаслідок бойових дій є багато загиблих і постраждалих.

За офіційними даними, внаслідок атаки ХАМАС загинули 70 людей. Про це повідомила екстрена служба, пише Sky News.

Поранених активно евакуюють на машинах швидкої допомоги, мобільних автомобілях інтенсивної терапії та вертольотах до різних лікарень.

Нещодавно канал новин N12 писав, що загинули щонайменше 100 ізраїльтян. Окрім того, понад 908 людей отримали поранення. Десятки з них наразі перебувають у важкому стані.

Sky News пише, що за даними представників охорони здоров'я, 198 палестинців загинули в результаті ударів ізраїльської авіації в Секторі Гази.

Також офіційні особи додали, що щонайменше 1610 людей отримали поранення. Раніше очільник МОЗ оголосив надзвичайний стан у лікарнях по всій території.

За словами радника голови ОП Михайла Подоляка, конфлікт в Ізраїлі та масовані ракетні удари є наслідками того, що Росія руйнує глобальну безпеку. Він назвав Росію ключовим спонсором глобального тероризму.

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття тим, чиї рідні та близькі загинули від терористичної атаки у Ізраїлі. Також він висловив впевненість, що порядок буде відновлено й терористи будуть знищені.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: війна
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень