З'явилися кадри, на що росія перетворила легендарний стадіон «Шахтар» у Донецьку (ВІДЕО)

Раніше там приймали ЛЧ, зараз стадіон схожий на джунглі

У профільному пабліку Донецька з'явилося відео руїн, які колись були легендарним стадіоном «Шахтар». Російські окупанти перетворили колись чисту та доглянуту арену на території центрального парку культури та відпочинку імені О. Щербакова на «заброшку», що нагадує постапокаліптичну Прип'ять.

На кадрах видно, що на трибунах вже ростуть пристойного розміру дерева та чагарники, а від газону залишилася лише одна назва. Єдине місце, де ще немає зелені, це асфальтована доріжка навколо поля.

Спортивна споруда була відкрита 5 вересня 1936 року, ставши домашньою ареною команди «Стахановець» (пізніше - «Шахтар»), і з того часу пережила чотири реконструкції. Остання, п'ята, мала розпочатися у 2011 році.

Максимальну популярність стадіон отримав після сумних подій у жовтні 1995 року. Тоді на матчі за допомогою потужного радіокерованого пристрою було висаджено в повітря президента «Шахтаря» Ахатя Брагіна. Тіло Брагіна змогли впізнати лише по годиннику, який він носив.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень