З початку повномасштабного вторгнення  у Рівному збільшилася кількість людей з залежностями

В центрі медичної статистики порахували, як саме 

З початку повномасштабного вторгнення у Рівному збільшилася кількість осіб, які страждають на хронічний алкоголізм. Торік у місті офіційно зареєстрували 198 нових хворих з хронічним алкоголізмом. 

За даними інформаційно-аналітичного центру медичної статистики у Рівному 81 алкоголік та кожні 100 тисяч осіб, а у 2021 році на кожні 100 тисяч населення алкогольну залежність мали близько 70 осіб. 

А от кількість наркозалежних – порівнюючи 22-й і 23-й роки - зменшилася у понад двічі.  Водночас облік людей, які мають згубну звичку палити - у Рівному не ведуть.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень