Мають ризик спитися: жінкам з цими іменами варто бути обережними з алкоголем

Схильні до алкоголізму

Єлизавета

Зайва самовпевненість у собі може зіграти злий жарт із Єлизаветами. Жінки часто вважають, що їм під силу впоратися з початковими стадіями алкоголізму, що призводить їх до точки неповернення.

Яна

Володарки цих імен випивають без особливих підстав, намагаючись виправдатися, що їм просто подобається смак напоїв. Якщо Яни зіткнуться у дорослому віці із серйозними емоційними потрясіннями – вони почнуть багато пити.

Юліана

Юліани люблять випивати через нудьгу. Розтрачені амбіції та нереалізованість б'ють по самолюбству цих жінок, змушуючи їх шукати розради в алкоголі.

Лариса

Ці жінки ризикують стати алкоголіками через слабкість перед спокусами. Лариси часто не звертають увагу на власне здоров'я, тож можуть упустити перші стадії алкоголізму. Катастрофи може не бути, якщо поряд буде коханий чоловік. 

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень