Z-патріот Валуєв приперся в ЛНР і заявив, що ледь не загинув від удару HIMARS (ВІДЕО)

Каже, «вдарив HIMARS, але не розірвався», але одна людина загинула

Колишній чемпіон світу у суперважкій вазі Микола Валуєв розповів, як нібито ледь не загинув під час візиту до тимчасово окупованих регіонів Луганської області. Депутат Державної думи та затятий фанат війни в Україні потрапив під обстріл у командному пункті терористів. Про це сам Валуєв розповів інтерв'ю Telegram-каналу «Абзац».

У найкращих традиціях кремлівської пропаганди будь-який обстріл позицій окупантів ексбоксер пояснив влучанням снарядів від реактивної системи залпового вогню HIMARS, яка наводить страх на російських агресорів.

— Востаннє, коли до Лисичанська приїхали, – це було після нового року, – до командного пункту увійшли і одразу туди вдарив HIMARS, але не розірвався.

 

Загинула людина, яка відпочивала у сусідній кімнаті. Вона померла від втрати крові, на жаль.

 

Ми ввійшли в цю кімнату, а там воронка під ліжком і стирчить хвостовик від ракети. Вже коли виїхали на околицю, поговорити з хлопцями, там танкісти ремонтували техніку на відкритому повітрі…

 

Ось ці хлопці знають. Там до лінії фронту кілька кілометрів. чути хлопки, а вони кажуть: «Ні, це не на нас летить». Вони все знають», – заявив Валуєв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень