Ці зачіски омолоджують: Які стрижки для короткого волосся набирають шалену популярність? (ФОТО)

Краса у будь-якому віці

З віком густота волосся і структура побудови волосини можуть змінюватися. Тому зачіска може втрачати свій привабливий вигляд.

Іноді, проблемою є потрібна густота у стрижці жінок після 50 років. Та варто лише вдало підібрати зачіску, це допоможе не тільки візуально зробити волосся більш об’ємним, а й матиме омолоджувальний ефект.

Піксі

Для власниць овального та круглого обличчя підходить ця стрижка. Коротка форма з подовженими верхніми пасмами та укороченими в районі скронь робить образ більш енергійним. Різна довжина дає ефект об’єму.

Короткий каскад

Якщо жінка довго носила зібране волосся, а потім змінила стрижку на каскад, то вона, візуально, молодшає на кілька років. Таке швидке «омолодження» стає реальним завдяки багатошаровості стрижки та рухомим пасмам.

Боб та боб-каре

Якщо довге волосся здається виснаженим, альтернатива є. Боб додасть рівномірного обсягу по всій голові. Причому підходить вона жінкам різного віку. А боб-каре подарує можливість створювати елегантні образи.

Асиметрія

Довгі пасма візуально роблять обличчя худішим, коригуючи його овал. Якщо перукар вдало вибирає місце для проділу, це візуально знімає кілька років з образу жінки.

Шапочка

Вкорочена потилиця та об’ємна «шапочка» личить худорлявим жінкам. Стильна та акуратна стрижка надає образу привабливості та рішучості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень