У моду повертається зачіска 90-х: Який вигляд має трендова стрижка, яку обожнюють знаменитості (ФОТО)

Ностальгія за минулим спонукає до змін

Селебриті вже давно стали прикладом для наслідування в питаннях моди. Цьогоріч ностальгія за епохою 90-х вже стає все більш видимою.

Відтак, в моду повертаються не лише джинси з низькою посадкою і яскраві тіні, а й мелірування. Співачка Ріанна була однією з перших, хто ще в червні цього року на Тижні моди в Парижі з'явилася з «не новою» зачіскою: темним волоссям і попелясто-русявим меліруванням.

Одними із зірок, які були прикладом для наслідування у 90-ті - Джері Галлівелл і Келлі Кларксон. Як пише Women, акторка Кеке Палмер і співачка Ріанна стали представницями цього стилю фарбування.

Келлі Кларксон

 - Ріанна – абсолютний трендсетер, і що б вона не робила, люди будуть наслідувати. «Ностальгія початку 2000-х» була популярною у моді та красі протягом декількох років, і я не бачу, щоб це сповільнилося найближчим часом, – розповіла джерелу зіркова перукарка Дженніфер Кораб.

Вона зазначила, що трендову зачіску 90-х можна осучаснити. Достатньо висвітлювати малі пасма волосся. Типовими, вважають пасма шириною в 1-1,5 см, тому потрібно прагнути робити їх меншими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень