З ними краще не одружуватися: Власниці жіночих імен, які полюбляють зраджувати

Ці жінки часто піддаються спокусі

Катерина

Жінка з цим ім'ям постійно шукає чоловіка, сильнішого за себе, через це вона може часто зраджувати. Катерини часто помиляються, переоцінюючи своїх коханців. Подальше розчарування штовхає її на зраду і новий пошук гідного чоловіка.

Світлана

Дівчина зі складним та суперечливим характером. Не завжди впевнена, що знає, який чоловік їй точно підійде. При цьому вона не терпить розлуки з партнером і саме тому може дозволити собі зраду. 

Алла

Вкрай небайдужа до протилежної статі. Девіз Алли – гуляти так гуляти! Через що її численні шлюби розпадаються. При цьому Алла дуже неординарна, енергійна, наполеглива, любить бути в центрі уваги та конкурувати з чоловіками у роботі та коханні.

Каріна

Діючи на зло, вона здатна навіть на випадковий сексуальний зв'язок. У чоловічому суспільстві носійка цього імені буває сором'язлива і навіть інфантильна, але сором швидко проходить, коли її охоплює вихор пристрасті.

Наталя

Це ім'я наділяє свою володарку складним характером. Вона по цеглинках вибудовує своє життя і прагне ідеалу, саме тому може часто змінювати все навколо себе, у тому числі й чоловіків. На зраду Наталя йде лише у випадку, якщо постійний партнер більше не вписується в уявлення про ідеальне життя.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень