Голод загнав русню на склади. Там вони зжерли котячий корм (ВІДЕО)

Випадок стався в селищі Копилів Київської області

Російські окупанти, захоплюючи українські міста, не гребували нічим. Радник глави МВС Антон Геращенко у своєму Telegram розповів про випадок поїдання російськими військами котячого корму.

Випадок стався в селищі Копилів Київської області. На обкрадених складах місцевого супермаркету, після звільнення селища від загарбників, були знайдені відкриті пачки з котячим кормом.

- Окупанти промародерили склади АТБ в селищі Копилів Київської області. З голодухи жерли навіть корм для котів. Мабуть, навіть котячий корм смачніший за прострочені сухпайки Росії.

 

Армія мародерів і тарганів, - висловився Геращенко.

Російські військові в перехоплених розмовах з родичами неодноразово скаржилися на погане продуктове забезпечення їхніх підрозділів. Росіяни навіть публікували відео, на яких знімали прострочені сухпайки, обурюючись військовим командуванням.

Відомі випадки поїдання росіянами собак в раніше окупованих містах під Києвом.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень