Дорога смерті: показали, встелену тілами, Житомирську трасу (ФОТО/ВІДЕО 18+)

Деякі тіла пролежали понад місяць

Російські рашисти вчинили на Київщині страшні звірства. Розстрілювали беззбройних людей, спалювали їх просто в автомобілях, на яких вони намагалися евакуюватися з-під російських бомбардувань та обстрілів.

Після звільнення Київщини українці побачили, що відбувається на Житомирській трасі за два десятки кілометрів від столиці. Страшні фотосвідчення злочинів російських окупантів на Київщині показав журналіст Стас Козлюк.

- Житомирська траса. 20-25 км від Києва. Довго думав, чи постити ці фотографії. Тому що це за межею. Спалені авто. Спалені (!) люди. Ми з колегами потрапили туди випадково, просто вирішили перевірити, чи відкрита зараз траса. І ми побачили оце, – написав Козлюк.

Він розповів, що бачив на узбіччі дороги тіла вбитих рашистами українців, яких путінські нелюди стягли на купу і підпалили. Сфотографувати побачений жах Козлюк не зміг – не піднялася рука.

- Це мають фіксувати криміналісти. Весь вечір намагався зрозуміти навіщо. Тобто коли людей вбиває артилерія, чи літаки, чи ракети – ти усвідомлюєш, що залізо не вибирає, як і кого вбити. Потрапив у зону обстрілу – убило.

 

Але це… бляха, цих людей вбили, а потім намагалися спалити. Декого вбито пострілами у голову. Одному з убитих спочатку, ймовірно, зв’язали руки. Я просто не розумію цей рівень жорстокості», – написав журналіст.

Не рекомендуємо до перегляду вразливим людям. Хоча такі кадри вибивають землю з-під ніг і у сильнодухих людей. Фото/Відео 18+

Фото -  Stas Kozljuk, "Армія Inform".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень