Хакери Anonymous зламали росіянцям Яндекс Навігатор: тепер там голос Леся Подерв’янського (ВІДЕО)

Вчить їх життю

Хакери із групи Anonymous зламали популярний у Росії сервіс Яндекс.Навігатор.

В результаті атаки видалено доступ до всіх клієнтських пристроїв з встановленим застосунком, де були видалені всі версії голосових коментарів. Замість них було встановлено новий модуль голосових коментарів сервісу, зібраний з авторських п’єс Леся Подерв’янського, озвучених автором.

Про це повідомляє видання Gagadget.com.

Митець відомий не лише своїм артистизмом при читанні п’єс та величезною кількістю матюків, що автор використовує у своїх творах.

Подерв’янський також є чудовим художником та оригінальним мислителем

Група Anonymous відома тим, що виступає проти корпорацій та урядів, які, на їхню думку, «втручаються в інтернет» і вважають, що інтернет має бути відкритим і вільним для всіх. Їх девіз

«We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us» (Ми — Анонімус. Ми — Легіон. Ми не прощаємо. Ми не забуваємо. Чекайте на нас).

Anonymous беруть активну участь у кібервійні України з росією, виступаючи на боці України. Наприклад, вони вже знищили 65 терабайт даних «Росавіації» без можливості відновлення, зламали сервери Nestle, що відмовляється піти з російського ринку і злили в мережу 10 гігабайт їх даних.

Також вони зламували сайти інших державних структур країни агресора – сайти ФСБ, Росатому і центру керування супутниками Роскосмосу.

Лесь Подерв’янський (справжнє ім’я Олександр Сергійович Подерв’янський) — український художник, драматург та прозаїк, народився 1952 року в Києві. Широку популярність, популярність і всенародне кохання набув завдяки своїм п’єсам, що містять неполіткоректну та обсценну лексику, які поширювалися з 80-х років минулого століття ще на магнітофонних записах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень