На майдані у Рівному протестували дівчата-активістки

Учасники ініціативи «Сад історій» не хочуть зрубану ялинку на свято

«Головна ялинка Рівного має рости» - з таким гаслом відбулася акція на Майдані Незалежності у Рівному. Їі провели учасники ініціативи «Сад історій».

Активісти розмістили електронну петицію на сайті міської ради і за добу вона набрала понад 100 голосів. Тож вони роздавали рівнянам новорічні листівки та розповідали про альтернативу зрубаній ялинці. Докладніше розповідає учасниця акції Юлія Ковальчук.

Ідея полягає в тому, щоб наступного року вже не використовувати зрубане дерево як головну новорічну ялинку Рівного. Ми пропонуємо використовувати живі дерева, які ростуть тут. Щоб наша новорічна ялинка була дійсно жива і не знищувалася після новорічних свят.

Дівчата активно розповсюджують інформацію  про свою ініціативу у соцмеражах і хочуть, щоб 2019 рік рівняни зустріли біля справді живої ялинки, а не зрубаної. Але також вони не проти штучної ялинки, яку б можна було використовувати протягом багатьох років.

Раніше ми писали про головну ялинку міста.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень