У Рівному просять за головну ялинку міста

Звертаються з цим до влади міста

Так, рівнянин Микола Павлунь підготував петицію до влади Рівного, яка за п'ять днів зібрала вже 230 підписів рівнян з необхідних 300 для того, щоб її розглянули. 

Він зазначає:

Щороку влада міста виділяє близько ста тисяч гривень на вирубку та облаштування новорічної ялинки на Майдані Незалежності. 

 

Натомість пропоную перейняти  економічно вигіднішу, більш екологічну та красивішу альтернативу у сусідніх міст. А саме: замінити живу ялинку - штучною, з можливістю її щорічного використання, що в рази зменшить витрати з міського бюджету та втихомирить незадоволення серед еко-спільнот, мешканців і гостей міста.

Зібрі підписів триватиме до 20 січня 2018 року. Підписати цю петицію можна тут. 

Рівнянка Ольга Корсюк теж звернулася до влади щодо центральної ялинки. Вона пише: 

Ми, мешканці Рівного, переконані, що головна новорічна ялинка міста має рости! Тому вимагаємо, щоб міська влада припинила витрачати кошти на придбання зрубаної “живої” ялинки. Натомість у якості головного Новорічного дерева варто використовувати існуючі ялинки в центрі міста або посадити окремо нове. 

Її петиція зібрала поки лише п'ять підписів з 300 необхідних. Втім, підписати її ще можна до 25 січня за цим посиланням. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень